Πολιτική Eπιστροφών / Ακυρώσεων

Δεν γίνονται δεκτές οι αλλάγές και επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από παραγγελίες προσωποποιημένου προϊόντος που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία του πελάτη και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελλάτωμα όπου και πραγματοποείται αντικατάσταση του προϊόντος. Σε περίπτωση ακύρωσης μιας ειδικής παραγγελίας ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα αλλαγές γίνονται στις εξής περιπτώσεις:

  1. Εάν λάβετε προϊόν το οποίο έχει ελάττωμα.
  2. Εάν λάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε παραγγείλει.

Και στις δύο περιπτώσεις  τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εφόσον επιθυμείτε αλλαγή κάποιου προϊόντος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, στέλνοντας μας μήνυμα με το όνομα σας ,τον αριθμό παραγγελίας σας και φυσικά τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lepetitange.gr

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του κατόπιν συνεννόησης με τηλεφωνική επικοινωνία στο 698 689 3336 ή στο mail info@lepetitange.gr.

Η ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατόν να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει τιμολογηθεί/αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 698 689 3336 και θα αναλάβουμε εμείς την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Compare